Forum LadyMall

Cele 10 reguli de ordine interioara !

In jos

13092011

Mesaj 

admin Cele 10 reguli de ordine interioara !
flower

Like a Star @ heaven Forumul LadyMall este pentru platforma de tranzactionare LadyMall(ladymall.ro) -anunturi, vanzari si schimburi online .
*Scopul Forumului este de socializare a membrilor intr-un mediu placut, elegant, rafinat si linistitor, puteti inchega prietenii noi, puteti comunica liber, puteti da frau liber imaginatiei si stilului dumneavoastra personal .

*IDEAL ar fi sa pastrati aceeasi identitate (ID) pe care o folositi si in cadrul site-ului pentru o decongestionare mai buna a comunicarii cu administratorii LadyMall(ladymall.ro) si mai ales intre dvs.

Cele 10 reguli de Ordine Interioara

1. Purtati discutii de interes comun si civilizat.
2. Postati intr-un mesaj activ, nu redeschideti o discutie veche si inchisa demult dar nici nu deschieti subiecte si discutii daca deja exista un subiect pe tema respectiva, este considerat spam si va fi sters.
3. Incercati sa nu purtati o discutie din punct de vedere personal daca nu prezinta interes din partea celorlalti membri si nu comiteti spam.
4. Incercati sa nu va impuneti punctul de vedere cu forta fata de ceilalti membrii, au si ei dreptul la propriile idei.
5. Nu va jigniti intre voi si nici nu aduceti jigniri la adresa administratiei si moderatorilor si nici nu instigati la galceava sau sa intretineti subiectele de galceava.
6.Nu deviati de la subiectul si mesajul principal, in momentul in care s-a terminat dezbaterea pe tema initiala si subiectul nu mai prezinta interes este considerat inchis.
7. Plasati mesajele in subiectele corespunzatoare conform cu tema principala pentru care s-a deschis.
8. Nu publicati datele personale "numele real, adresa, e-mailul sau nr. de telefon" ale dvs. sau ale altui membru fara acordul lui .
9. La rubrica probleme tranzactii scrieti doar daca intampinati sau ati intampinat dificultati in tranzactia cu un membru LadyMall prezentand faptele intr-o descriere obiectiva si cat mai pe scurt fara detalii inutile.
10.Lista alba si cea neagra trebuie editate cu ID user + prezentare in cateva cuvinte de ce il recomandati.

Va multumim!

Echipa administrativa LadyMall
Admin
Admin
Administrator
Administrator


Sus In jos

Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum